יום ראשון, 21 באפריל 2013

Polakowsky (קרקוב)

אז מיכל נגרין עושה עכשיו חלטורות בעיצובי פנים?
תתעלמו מהתפאורה ותתרכזו באוכל, ממש כמו שאנחנו עשינו, רק תזמינו קצת פחות כי אין מקום על השולחן לכל מה שהעיניים רוצות.
דגמנו כרוב ממולא, פירוגי טובים, מרק מלפפון חמוץ (!), מרק שיפון ״זורק״ חמוץ עם ביצה, מרק בורשט עם קרפלך, בלינצ׳ס עם קרם פרש, ו״ביגוס״ - נזיד של כרוב ובשרים. מפלס ההנאה מהעיר הזו מטפס מעלה.










תגובה 1: